Inkassogram - Erbjudande SEB företagskund

Erbjudande SEB företagskund

Snabbare betalt och schysst kravhantering i samarbete med Inkassogram

Med Inkassogram får du som SEB kund en schysst påminnelse- & inkassotjänst för obetalda fakturor, oavsett hur många fakturor du skickar varje månad.

Med våra tjänster får du:
• Betalt i genomsnitt 17 dagar snabbare
• Schysst & snabb kravhantering med originalfaktura på baksidan och Final notice
• 97% i kundnöjdhet i sin kundsupport.

Bli kund redan idag
Om du önskar ytterligare information om Inkassogram eller vill ha hjälp att komma igång är ni välkomna att kontakta vår dedikerade kundtjänst på seb@inkassogram.se eller ringa 010-2146250

Online eller i ditt affärssystems
Tjänsten kan antingen användas online eller genom ditt affärssystem och inkluderar påminnelse och eventuell inkasso med automatisk avprickning av betalningar.
Behöver du städa upp bland gamla obetalda fakturor finns även Inkassograms CleanUP. Med en kundnöjdhet på 97% hjälper vi er kunder & era kunder på bästa sätt.


Abonnemanget Premium för 0 kr i 24 månader
Du som är kund i SEB erbjuds vårt Premium-abonnemang kostnadsfritt i 24 månader (Ord. Pris 2495 kr ex moms per år)Premiumtjänster som hjälper ditt företag till framgång
Många har idag satt i system att skjuta på sina betalningar, vilket innebär att ungefär 25 procent av alla svenska fakturor inte betalas i tid. Obetalda förfallna fordringar drabbar framför allt Sveriges småföretagare som är mer sårbara, och i behov av likvida medel på kontot för att betala skatt, löner, underleverantörer och andra åtaganden.

 


Snabbare betalt på ett schysstare sätt
Många har idag satt i system att skjuta på sina betalningar, vilket innebär att ungefär 25 procent av alla svenska fakturor inte betalas i tid. Obetalda förfallna fordringar drabbar framför allt Sveriges småföretagare som är mer sårbara, och i behov av likvida medel på kontot för att betala skatt, löner, underleverantörer och andra åtaganden. Vår erfarenhet säger också att du får snabbare betalt om du anlitar ett schysst inkassoombud, eftersom ditt krav då upplevs mer officiellt och du slipper sitta på “två stolar”. Att just snabba på betalningen har stor påverkan på företagets likviditet. Genom att använda påminnelser och Inkasso på rätt sätt kan ni i snitt minska betalningstiden med 17 dagar. För ett företag som omsätter 10 miljoner innebär det 450 000 kronor på ett år som istället kan användas för tillväxt och expansion. Läs gärna mer om Inkasso och schyssta betalningar i nedanstående inkassoskola:

Läs Del 1 – Så här fungerar inkasso?
Läs Del 2 – Hur behåller man en god kundrelation vid påminnelse och inkasso?
Läs Del 3 – Inkasso för e-handlare
Läs Del 4 – Den summariska processen
Läs Del 5 – Sälj inte dina fakturor i onödan
Läs Del 6 – Vanliga frågor om kravhantering
Läs Del 7 – Vanliga frågor om Inkassograms tjänst
Läs Del 8 – Så här fungerar moms
Läs Del 9 – Hantering av bestridanden och tvistiga ärenden
Läs Del 10 – Hur ska jag agera när kunderna inte betalar i tid?
Läs Del 11 – Tips för bättre och säkrare affärer