Ett partnerskap

med många föredelar

Som partner kan ni erbjuda era kunder en gratis och en schysst inkassotjänst. Med vår tjänst minskar antalet betaldagar med 17 dagar i genomsnitt vilket frigör över 900 000 kronor till den egna verksamheten för ett bolag som omsätter 20 miljoner på årsbasis.

Era kunder registrerar sig snabbt och enkelt med Bank-ID. Ni får provision enligt avtal för de kunder som registreras som era partnerkunder. Provisionen redovisas och utbetalas kvartalsvis med automatik till er. Inkassogram har två partnerskapsprogram, partnerskap via ert affärssystem och partnerskap som återförsäljare.

Partner – erbjud våra tjänster via ditt affärssystem

Via integration mellan ert affärssystem och Inkassogram får era kunder tillgång till alla våra tjänster. Registrering av kund görs antingen av er eller er kund via en partnerlänk. Registrering sker online med Bank-ID på 2 minuter. Som partner får ni vårt partnerpaket som innehåller marknadsföringsmaterial. För er som ännu inte har en integrationslösning till Inkassogram erbjuder vi öppna API:er där ni enkelt kan integrera till oss, se prislista för Waya Connect och partnerskap.

Återförsäljare – marknadsför våra tjänster

Som återförsäljare har ni möjlighet att marknadsföra Inkassograms tjänster och därigenom upprätta en helt ny intäktskanal. Marknadsföring görs enkelt via er hemsida där ni kan välja en för er lämplig exponeringslösning. Vi tillhandahåller marknadsföringsmaterial som är anpassade till era behov.

Bli partner eller Logga in som partner

Har ni frågor kring våra partnerprogram är ni välkomna kontakta oss på 010-330 20 88. 

 


Inkassogram Connect

Om ni som Partner eller er kund önskar skicka många ärenden via vår tjänster har vi många olika möjligheter för att underlätta det för er. Det går att antigen välja att ladda upp det online, via sitt affärssystem eller via en egen integration.

Läs mer om Inkassogram Connect

 


Några av våra partners

partners-bokoredo partners-allabolag partners-tom