Inkassogram Ett partnerskap

Ett partnerskap

som är enkelt och lönsamt

Som partner kan ni erbjuda era kunder en gratis och automatiserad faktureringstjänst med komplett kundreskontrahantering och en schysstare inkassotjänst. Med våra tjänster minskar antalet betaldagar med 17 dagar i genomsnitt vilket frigör över 900 000 kronor till den egna verksamheten för ett bolag som omsätter 20 miljoner på årsbasis.

Era kunder registrerar sig snabbt och enkelt med Bank-ID. Ni får provision enligt avtal för de kunder som registreras som era partnerkunder. Provisionen redovisas och utbetalas kvartalsvis med automatik till er.

Registrera er som partner eller Logga in som partner

Inkassogram har två partnerskapsprogram enligt nedan

Partner – erbjud våra tjänster via ditt affärssystem

Via integration mellan ert affärssystem och Inkassogram får era kunder tillgång till alla våra tjänster. Registrering av kund görs antingen av er eller er kund via en partnerlänk. Registrering sker online med Bank-ID på 2 minuter. Som partner får ni vårt partnerpaket som innehåller marknadsföringsmaterial.

För er som ännu inte har en integrationslösning till Inkassogram erbjuder vi öppna API:er där ni enkelt kan integrera till oss.

Återförsäljare – marknadsför våra tjänster

Som återförsäljare har ni möjlighet att marknadsföra Inkassograms tjänster och därigenom upprätta en helt ny intäktskanal. Marknadsföring görs enkelt via er hemsida där ni kan välja en för er lämplig exponeringslösning. Vi tillhandahåller marknadsföringsmaterial som är anpassade till era behov.

 


Inkassogram Connect

Partner och kund har olika möjligheter att skicka många ärenden antingen online, via affärssystem eller genom egen integration.

Läs mer om Inkassogram Connect

 

Har ni frågor kring vårt partnerprogram kan ni ringa Jan Åström.

Tel: +46 (0) 706 00 63 43

E-post: jan.astrom@inkassogram.se

 


Partnerskap med mervärde

Genom Inkassograms partnerprogram kan ni erbjuda era kunder en rad olika CMS tjänster som stärker företagens likviditet och förmågan att växa som bolag.


Gratis fakturering via affärssystem

Gratis kravhantering via affärssystem eller online

Gratis kravsupport

Utbildningsmaterial (Inkassoskolan) 

 

Registrera er som partner här

Några av våra partners

 

 

Inkassogram-partners2_1 Inkassogram partners
partners-bokoredo partners-allabolag partners-tom