Inkassogram - Kundtjänst

Kundtjänst

På Mina sidor hittar du information om status för ditt ärende och hur vi kan hjälpa dig. Har du fått ett Inkassogram kan du bland annat ladda ner dokument och se status på din inbetalning.

Mina sidor

Behöver du ytterligare hjälp kan du besöka vår FAQ där du hittar svaren på de vanligaste frågorna eller kontakta Inkassogram enligt nedan.

Vår kundtjänst är tillgänglig för dig vardagar under kontorstid, 08.00 – 17.00

Tel: 08 400 296 00

E-post: kundtjanst@inkassogram.se

För att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig att ha dina ärendeuppgifter tillgängliga när du ringer. Vår kundtjänst kommer att fråga efter uppgifter som finns i kravet du har fått från oss.

Har du blivit uppringd, fått ett sms eller ett mejl?

Det är för att vi vill komma i kontakt med dig för att hjälpa dig att hitta en lösning på ditt ärende. Vi nås på tel. 08-400 296 00, mejl kundtjanst@inkassogram.se eller chatta med oss direkt på hemsidan.

Inkassogram har infört automatiserade telefonsamtal för att påminna om förfallna fakturor. Inkassograms betalningspåminnelseanrop kommer från 08-403 047 23.

Partners

Har ni frågor kring vårt partnerprogram kan ni kontakta Eric Thunell, på  0708 76 78 38 eller via e-post eric.thunell@inkassogram.se.

Investor relations
Kontaktperson:  Niclas Josefsson
ir@inkassogram.se