Inkassogram

Mycket har hänt på 100 år! Är du redo för nytänk?

Registrera dina obetalda kundfakturor eller avier och skicka ut betalningspåminnelser och inkassokrav snabbt och enkelt. Vi hjälper idag över 6000 stora som små kunder med schysstare kravhantering.
Vi har i snitt 97 % i kundnöjdhet.

SEB
SEB
Webhallen
Aspia
Hemnet

Snabbare!

Med Inkassograms tjänst blir din fordran prioriterad och kommer att betalas snabbare. Inkassogram minskar antalet betaldagar med i genomsnitt 30% med hjälp av smarta lösningar och anpassade inkassoåtgärder.

Genom att bifoga originalfakturan på baksidan av kravet minskar antalet supportärenden med 93 procent. Det betyder mindre administration, lägre kostnader och snabbare betalt!

Snabbare bild

Enklare!

Vi på Inkassogram brinner för att förenkla. Oavsett om det handlar om små eller stora volymer, kan du snabbt och enkelt skicka betalningspåminnelser och inkassokrav.

Representerar du ett större företag kan du genom vår digitala verktygslåda Inkassogram Connect välja en automatiserad uppkoppling för en strukturerad kravhantering. Har du små volymer kan du registrera dina ärenden på mindre än två minuter.

Enklare bild

Schysstare!

Inkassograms ambition är att dina kunder ska kunna betala sin skuld så snabbt som möjligt och slippa hamna hos Kronofogden. Därför skickar vi alltid våra krav med A- post, bifogar originalfakturan på baksidan av våra kravbrev och skickar ut ett final notice-brev innan du erbjuds att ta ärendet vidare till kronofogden.

Genom vår inkassoprocess skickas färre ärenden till Kronofogdemyndigheten, ett förhållningssätt som alla parter vinner på. Du får betalt för dina fordringar och stärker samtidigt relationen till din kund.

Schysstare bild

Ta tag i era obetalda fakturor redan i dag!

Har du intäkter som väntar och vill förbättra ditt företags likviditet? Ta det första steget mot fler betalda fakturor genom att registrera dig nedan.

Skapa konto

Önskar ni mer information?

Ni kan chatta med oss nere till höger på sidan eller ringa vår kundtjänst på 08 400 296 00.

Så här fungerar det

Inkassoskolan

De flesta företag vill göra rätt för sig, men obetalda fakturor är ändå ett utbrett problem. Uppskattningsvis 25% av alla svenska fakturor betalas inte i tid, vilket riskerar att resultera i stora onödiga förluster för företag. Den som använder påminnelser och inkasso på rätt sätt kan undvika detta och i snitt minska betalningstiden med 30%.

Vill du veta mer om inkasso och schyssta villkor finns nedanstående inkassoskola.


BankID

Snabbt och säkert med BankID

Skapa konto