Bli byråpartner

Vi söker nu 25 byråer som vill prova att fakturera gratis.

Inkassogram är en onlinetjänst som bygger på innovation och nytänkande. Inkassogram effektiviserar kravhanteringsprocessen med digitala lösningar som innebär att förfallna fordringar betalas snabbare och likviditeten förbättras. Genom våra lösningar har vi skapat nya förutsättningar för er och era kunder, vilket borgar för en fortsatt god kundrelation och nya affärsmöjligheter.

Registrera er som partner   eller   Skapa konto


Flera uppkopplingsmöjligheter för partners

Som partner till Inkassogram och med hjälp av Inkassogram Connect kan ni snabbt, enkelt och schysstare erbjuda era kunder en gratis påminnelse- och inkassotjänst. Och samtidigt få bra partnerersättning.

Inkassogram Connect består av flera uppkopplingsmöjligheter för partners som snabbt och enkelt vill komma igång med att använda Inkassogram. Vilken lösning ni ska välja beror på behoven i er verksamhet, syftet med uppkopplingen och hur stor teknisk kunskap ni har. Välj enkelt mellan Import, Widget, Affärssystem eller API integration.

Kom igång med Inkassogram Connect

 Vill du bli testpilot och fakturera gratis!

Inkassogram kan nu även erbjuda er och era kunder en gratis fakturatjänst med automatisk kravhantering. Vi söker nu 25 byråer som vill vara med och testa tjänsten genom affärssystemet Fortnox. Tjänsten inkluderar gratis distribution av fakturor inom Sverige. För postal faktura till utlandet tillkommer porto på 10 kr/st. Skulle det bli fel vid faktureringen tillkommer en administrationsavgift 20 kr/kreditfaktura plus moms. 

Vit schysstare-badge-03

FilmClip-03

SNABBARE BETALT

Inkassogram minskar antalet betaldagar med i genomsnitt 17 dagar vilket förbättrar likviditeten.

MINSKAD SUPPORT

Genom att bifoga originalfakturan på bak­sidan av kravet minskar antalet support­ärenden med 93 procent. Det betyder mindre administration, lägre kostnader och snabbare betalt.

färre till kronofogden

Med ett Final notice-brev som är en sista uppmaning till gäldenären att betala sin skuld, minskar antalet ärenden som överlämnas till Kronofogdemyndigheten med 66 procent.

Alltid öppet

Inkassogram är en onlinetjänst som automatiskt hanterar allt från utskick av påminnelse, inkassokrav och Final notice till utbetalning. Ni kan närsomhelst, dygnet runt registrera eller hantera era ärenden.