Gratis påminnelse- och inkassotjänst

Ett erbjudande från Allabolag & Inkassogram

Innovation och nytänkande

Inkassogram bygger på innovation och nytänkande. Vår målsättning är att förfallna fordringar skall betalas snabbare och kostnadsfritt för er företagare. Kunden skall enklare bli kvitt sin skuld. Kort sagt, betalt för din fordran och en nöjd kund. Genom våra lösningar har vi skapat nya förutsättningar för er och era kunder, vilket borgar för en fortsatt god kundrelation och nya möjligheter.

Blir ni kund idag får ni även 1 års gratis ID-skydd från Mysafety Försäkringar.
Läs mer om hur ID-skydd fungerar här.

Skapa konto – gratis!


Ett schysstare upplägg

Inkassogram ger möjlighet att starta en ”mjukare väg” genom att skicka en Betalningspåminnelse, som en första åtgärd och därefter följa upp med ett Inkassokrav och avslutningsvis ett Final notice-brev. Genom Inkassograms tjänst undviker du att hamna i en situation där du sitter på två stolar, dels som leverantör, dels som ”inkasserare”. Den processen tar istället Inkassogram hand om.

Så här fungerar det=

 


Här finner du några av våra kunder

Vi har idag över 600 företagare i blandade branscher som aktivt använder Inkassogram gratistjänst för sin kravhantering, prova du också!

Inkassogram kunderInkassogram kunderInkassogram kunderInkassogram kunderInkassogram kunder

 

quote Inkassogram
Vit schysstare-badge-03
FilmClip-03

SNABBARE BETALT

Inkassogram minskar antalet betaldagar med i genomsnitt 17 dagar vilket förbättrar likviditeten.

MINSKAD SUPPORT

Genom att bifoga originalfakturan på bak­sidan av kravet minskar antalet support­ärenden med 93 procent. Det betyder mindre administration, lägre kostnader och snabbare betalt.

färre till kronofogden

Med ett Final notice-brev som är en sista uppmaning till gäldenären att betala sin skuld, minskar antalet ärenden som överlämnas till Kronofogdemyndigheten med 66 procent.

Alltid öppet

Inkassogram är en onlinetjänst som automatiskt hanterar allt från utskick av påminnelse, inkassokrav och Final notice till utbetalning. Ni kan närsomhelst, dygnet runt registrera eller hantera era ärenden.