Har du också svårt att få betalt ibland?

Som småföretagare behöver du förmodligen varenda krona för att få verksamheten att gå runt. Samtidigt vet vi att många småföretagare tycker det är känsligt att skicka betalningspåminnelser och inkassokrav till sina kunder.

Visste du att så mycket som var femte faktura i Sverige betalas för sent men att många företag ändå avstår från att skickat påminnelser och inkassokrav till sina kunder? Känner du igen dig? Det gjorde vi.

Därför skapade vi Inkassogram – en helt ny, digital tjänst som tack vare sin mjukare framtoning inte stör dina kundrelationer samtidigt som du får betalt snabbare och utan att du behöver teckna avtal eller betala dyra avgifter.

Ett Inkassogram består av betalningspåminnelse, inkassokrav och final notice-brev som du skickar enkelt och helt gratis via vår app eller på webben. Lätt att sköta och alltid tillgängligt oavsett om du har kontoret i fickan eller sköter administrationen på kvällar och helger.

 

Inkassogram Så här fungerar det

 

Om du är nyfiken på hur Inkassogram fungerar i praktiken är du välkommen att se vår film. Du kan också läsa mer om hur inkasso fungerar i vår Inkassoskola. Har du frågor som inte besvaras i vår FAQ är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-400 29 600 som har öppet vardagar mellan 8 och 17.

Du förbinder dig inte till någonting genom att registrera ett konto och det är självklart helt gratis.

Välkommen att prova Inkassogram du också!

 

Skapa ett konto kostnadsfritt