Välkommen till PaletteCollector

Vi har nu registrerat ditt konto och vi  kommer att aktivera det hos Palette inom 24 timmar. Du kommer inom kort få ett bekräftelsemail skickat till den epost du angav vid registrering. Nedan finner ni svar på några av de vanligaste frågorna om tjänsten.

Nedan hittar ni svaren på några vanliga frågor. Har ni övriga Frågor om tjänsten eller in/utbetalningar kan ni maila de till palettecollector@inkassogram.se

Hur gör vi  vid en kreditering av en faktura?
Skulle ni önska kreditera en faktura som gått till betalningspåminnelse eller Inkassokrav gör ni en kreditfaktura på aktuellt belopp i ert system om mailar den till palettecollector@inkassogram.se. Vi skickar sedan ut en kredit till er kund och reglerar fordran.

Hur hanterar vi en felaktig inbetalning som kommit till oss?
Skulle kunden betala in till ert konto efter att vi skickat betalningspåminnelsen eller Inkassokravet är det viktigt att ni meddelar oss detta. Ni kan antingen registrerar betalningen själva via Mina sidor eller maila till palettecollector@inkassogram.se och referar till aktuellt faktura.

Mina sidor
Inkassogram och PalettetCollector är ett helautomatiskt flöde men som kan följas via mina sidor om ni önskar.  Via Mina sidor kan ni enkelt och bekvämt följa och administrera era pågående ärenden samt lägga till flera användare.

Inkassograms kundtjänst
Vår kundtjänst är tillgänglig för dig vardagar under
kontorstid, 08.00 – 17.00.
Tel: 08 400 296 00
E-post: palettecollector@inkassogram.se

Har ni frågor om CS eller Palettes övriga tjänster vänder ni er direkt till Palette.

Ser fram emot ett givande samarbete.

Med vänlig hälsing
Inkassogram & Palette