Fakturera gratis som Srf konsult

Medlemserbjudande


Som partner med Srf konsulterna, erbjuder vi er och era kunder en gratis fakturatjänst med komplett kundreskontrahantering direkt i ert affärssystem. Med Fakturagram får er redovisningsbyrå en helhetslösning – från distribution av faktura till utskick av betalningspåminnelse och en schysst inkassotjänst.

Vi hjälper i dag över 3 000 kunder att stärka sin likviditet och minska sin administration med en Enklare och Schysstare tjänst som är unik på marknaden – tjänsten är dessutom kostnadsfri för er!

 


Fördelar för er som redovisningsbyrå


 Fakturera som vanligt i ert affärssystem – vi hanterar distribution av faktura och inbetalningar samt uppdaterar kundreskontran.

 En komplett kundreskontratjänst med minskad administration och automatisk påminnelse- och inkassotjänst.

 Kostnadsfritt att sända fakturor, påminnelser och inkassokrav
(våra intäkter baseras på kravavgifter och ränta)

Så här använder ni tjänsten

Ni skapar fakturor på samma sätt som vanligt i ert affärssystem – vi distribuerar sedan fakturan via önskat distributionssätt. Slutkunden betalar fakturan till Fakturagrams klientmedelskonto och utbetalning sker till er kunds bankkonto nästkommande bankdag.

Fakturagram gör löpande integrationer mot nya affärssystem och stödjer för närvarande följande system: Visma Adminsitration, Fortnox, BL information, VetManager, HorseManager, Finago, Specter, Incit, Odoo/Linserv m.fl.


Nytt administrativt stöd i Visma Admin, Fortnox m.fl.


 Fakturastatus presenteras i affärssystemet vilket ger bättre översikt över ekonomin och en enkel likviditetskontroll.

 Felkoder på fakturor som ej skickats visas i kundreskontran

Med Fakturagram Insight får ni en bättre ekonomisk överblick över era kunders fordringar och fakturastatus.


Vill du veta mer?

Kontakta Ronny Backman på 0735-33 27 31 eller ronny.backman@inkassogram.se. Du kan också fylla i nedan kontaktformulär så ringer vi upp dig för att berätta mer.