Inkassogram Visma & Fakturagram

Visma & Fakturagram

 

Träffa oss i Götbeborg den 7/5 2019

Vi ställer ut på Vismas integrationsmässa på Brewhouse i Göteborg. Kom och träffa oss för att prata Fakturering och Finansiering!

Läs mer om mässan

Gratis fakturering i ditt Visma

Fakturagram är en komplett fakturatjänst utan startavgifter eller andra fasta kostnader. Tjänsten kopplar sig sömlöst ihop sig med ditt affärssystem och hjälper dig med din fakturahantering. Obetalda fakturor hanteras med påminnelse, inkassokrav och vid behov betalningsföreläggande. Processen automatiseras från faktura till bokföring och avprickning samt uppföljning av obetalda fakturor – du minskar din administration och får snabbare betalt.

Gör som 3 700 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag.

 

Fakturering & Finansiering

 

Fakturering (Distribution, avprickning, kravhantering)

Fakturagram är en ny kostnadsfri tjänst som fungerar som en fakturamotor i Visma Administration. Du skapar fakturan precis som vanligt – men skickar den via Vismas integration med Fakturagram. Fakturagram hanterar sedan automatiskt all distribution, avprickning, bokföring och till och med eventuell kravhantering. Det är schysst!

Finansiering (Fakturaköp, Fakturaköp Spot)

Ibland behöver man lite extra likviditet i bolaget till löner, inköp av varor eller som expansionskapital. Med Fakturagrams Fakturaköpstjänst kan du frigöra kapital direkt efter skickad faktura. Antingen säljer du alla dina fakturor, eller så väljer du mer specifikt vilka du vill sälja genom en enkel valfunktion, Fakturaköp Spot.

 

Så här kommer ni gång