Inkassogram 3

En faktureringstjänst utan extra kostnad med 3 Företag

Nu kan du låta oss ta hand om fakturering och avprickning också. Som 3 Företagskund kan du bekvämt, säkert och kostnadsfritt sköta din fakturering och kravhantering.

Bli kund!
logo Tre Företag

Som kund hos 3 Företag kan du signa upp dig för kostnadsfri fakturering via Inkassograms faktureringstjänst – Fakturagram.  Du skapar dina fakturor som vanligt genom ditt affärssystem och vi skickar fakturorna till dina kunder via brev, mail eller som e-faktura, beroende på vad din kund föredrar. Vi prickar av betalda fakturor och skickar betalningspåminnelse och inkassokrav om det behövs. Du får tillbaka ett bokföringsunderlag som är anpassat efter ditt affärssystem. Enklare kan det inte bli.

Bli kund direkt

fakturagram-bollar

 

fakturagram-flow

 

 

Via ditt affärssystem

Fakturagram är anpassat för att kunna användas tillsammans med de vanligast förekommande affärssystemen på marknaden. Finns inte ditt affärssystem med i listan så kan du kontakta oss för en alternativ lösning.

Visma Administration | Visma byråstöd| Visma eEkonomi| Fortnox 

Björn Lundén information | Finago | Linserv 

Vetmanager | Horse manager | Autotask 

Kom igång!

Det är enklare än du tror att använda Fakturagram och dessutom spar du både tid och pengar på att låta oss sköta din kundreskontra. Börja med att ange ditt företagsnamn eller organisationsnummer för att skapa ett gratiskonto. Vi kommer sedan kontakta er för att komma igång!

Företag (Företaget som fakturera)

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.