Inkassogram Fakturagram PRO

Fakturagram PRO

Komplett outsourcing med helautomatiserad faktura- och kravhantering

Bli kund
Välkommen till Fakturagram Pro

Det finns många saker du ska hantera som företagare. Förutom att träffa kunder, producera varor och tjänster, hantera reklamationer, affärsutveckla, kompetensutveckla dig själv och mycket annat ska du dessutom fakturera för dina uppdrag. Men resan slutar inte där. Att skicka en faktura är inte samma sak som att få betalt och att ha pengarna på kontot. Vår erfarenhet är att många företagare upplever problem med kunder som betalar för sent vilket innebär mycket längre kredittider än vad som står på fakturorna.

0 kr/faktura

Fakturagram Pro ger dig ett helt automatiserat flöde för fakturering, påminnelser, kravhantering och betalningsföreläggande – helt gratis! Vill du istället skräddarsy processflödet för olika kunder så rekommenderar vi att du väljer Fakturagram Flex.

Frigör tid till dina kunder

Att hålla alla kunder nöjda och samtidigt få betalt i tid är en balansakt som kostar både tid och energi. Med hjälp av Fakturagram Pro så lämnar du över faktura- och kravhantering till de som sköter saken bäst. Du kan istället lägga all din tid på att ta hand om de nya affärerna.

Kom igång med Fakturagram Pro!

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter och andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. Har du frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Ronny Backman, på 073 533 2731.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.