Inkassogram Fakturagram Flex

Fakturagram FLEX

En flexibel tjänst med notifieringsfunktion för faktura- och kravhanteringen

Bli kund
Välkommen till Fakturagram Flex

Oavsett storlek på företaget och antalet kunder har alla företag en sak gemensamt – några kunder är viktigare än andra! Det som inte skapar värde för dina kunder och deras verksamhet är slöseri med resurser och bör elimineras i största möjliga mån. Att ständigt lägga tid och energi på att påminna kunder om att betala är inget som dina kunder får nytta av. Med Fakturagram Flex kan du lämna fakturering och kravhantering bakom dig – allt sköts automatiskt, samtidigt som du kan välja att hantera dina viktigaste kunder med extra varsamhet och flexibilitet.

Skräddarsy fakturaflödet för dina viktigaste kunder

Varje gång en betalning uteblir får du en notis och kan själv välja om ärendet ska gå vidare i flödet med kravhantering och inkasso. För de kunder du värnar om mest har du då möjlighet att hantera ärendet själv. Kom ihåg, att skicka en faktura är inte samma sak som att få betalt. Vår erfarenhet är att många företagare upplever problem med kunder som betalar för sent vilket innebär mycket längre kredittider än vad som står på fakturorna.

Din egen digitala ekonomibyrå för 9,80 kr/faktura

Fakturagram Flex ger dig ett helt automatiserat flöde för fakturering, påminnelser, kravhantering och betalningsföreläggande samtidigt som du kan handplocka kunder ur flödet och hantera dem på andra sätt. För så lite som 9,80 kr per faktura så får du din egen digitala ekonomibyrå som värnar om dina viktigaste kundrelationer. Vill du ha en gratis tjänst som sköter alla kunder i ett flöde så rekommenderar vi att du väljer Fakturagram Pro.

Kom igång med Fakturagram Flex

Fakturagram är en tjänst som sköter hela ditt fakturaflöde och låter dig skräddarsy kravhantering för dina viktiga kunder. Det kostar så lite som 9,80 kr per faktura att slippa fundera på fakturaflödet och fokusera på att hålla kunderna nöjda och få affären att växa.

Har du fler frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Ronny Backman, på 073 533 2731.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

 

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.