Inkassogram Gratis fakturering för e-handel

Gratis fakturering för din e-handel

Snabb, smidig och schysst fakturabetalning direkt i din webbshop eller app.

Bli kund
Öka din försäljning med Fakturagram!

Genom att erbjuda kunderna att betala med faktura, kan du öka antalet beställningar i din e-handel och samtidigt öka dina intäkter. Med Fakturagram Checkout kan dina kunder välja att betala på faktura (med stöd för samlingsfaktura) med minst 14 dagars betalningsvillkor eller delbetala köpet med schyssta villkor. Som e-handlare får du ett system och en leverantör som hjälper dig med faktura- och kravhantering. Snabbt, smidigt och schysst direkt i din webbshop.


Delbetalning och samlingsfaktura via checkout:

Det finns undersökningar som visar att försäljningen inom e-handel kan öka med närmare 20% genom att erbjuda fakturering i webbshopen och över 40% av all köp görs via faktura. Med vårt erbjudande kan du få ännu bättre effekt genom att låta kunderna delbetala sina köp på faktura och betala i sin egen takt.

 

Kontakta oss för att komma igång med Fakturagram för e-handel idag!

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter och andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag.  Har du fler frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Jörgen Fredman, på 0708 848200.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.