Inkassogram Faktura- och delbetalning i butik

Erbjud fakturaköp med delbetalning i butik

Snabb, smidig och schysst fakturabetalning direkt via din Kassa eller kortterminal

Bli kund
Öka din försäljning i butik med faktura och delbetalning!

Det är ingen hemlighet att försäljningen sjunker dagarna före lön för de allra flesta butikerna. Samtidigt ligger kostnader för hyra och löner på samma nivå och att sälja med rabatt kanske ökar omsättning tillfälligt men det knaprar på marginalerna. Nu kan du vända trenden och istället öka försäljningen dagarna innan lön. Med Fakturagram kan du ge dina kunder möjlighet att handla med faktura.

Genom Fakturgram får din kund möjligheten att handla nu och betala senare. Kunden har alltid minst 14 dagars betalningsvillkor och kan vid erhållen faktura dela upp betalningen och betala ett lägre belopp. På så sätt omvandlas fakturan till en flexibel delbetalning med schyssta villkor. Att handla med faktura bidrar också till att minska kontanthanteringen. Fakturabetalning innebär inget merarbete för butikspersonalen och köpet går lika fort som ett kort- eller kontantköp.

Enkelt via kassasystem eller kortterminal!

Fakturagram samarbetar med flera stora leverantörer av kassa- och terminalsystem och kan därmed erbjuda er möjligheten till fakturabetalning direkt i butiken. Vi integrerar löpande mot nya partners och kan idag erbjuda fakturalösningen i butik genom nedanstående partners. 

Kontakta oss för att komma igång med Fakturagram idag!

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter och andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. Har du frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Jörgen Fredman, på 070-84 82 00.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.