Inkassogram Gratis fakturering på autopilot

Gratis fakturering på autopilot

Med automatisk avprickning, kravhantering och bokföring i ert befintliga affärssystem.

Bli kund
Var fjärde faktura betalas för sent!

Gör en snabbkoll redan nu, hur många av dina utestående fakturor är betalda i tid och hur många är försenade. Försenade betalningar är ett problem för de flesta företagare i Sverige. Statistiken visar att ungefär var tredje faktura betalas försent eller inte betalas alls.

Tjänsten som sparar tid både för dig och för dina kunder

Många företagare lägger alldeles för mycket tid på att bevaka fakturor och påminna kunderna om att betala. För att förenkla sin vardag väljer många att lägga ut fakturering, fakturaköp och inkasso på olika finansbolag. De sparar tid för sig själv men tänker sällan på att deras kunder möts av flera olika varumärken och får olika betalningsuppgifter. Din nuvarande fakturatjänst kanske sparar tid för dig men den kan kosta mycket för dina kunder. Felbetalningar kan kosta tusentals kronor varje månad. Med hjälp av Fakturagram kan du hantera fakturering, inkasso och factoring via en som samma leverantör direkt i ditt affärssystem.

Två alternativ Pro och Flex

Följ dina fakturor direkt i ditt affärssystem

Fakturagram kan användas i Visma, Fortnox och många andra affärssystem. Öppna upp ditt affärssystem och följ status på alla dina fakturor, när betalningen är genomförd prickas fakturan av och pengarna kommer in på ditt angivna konto.

Digitalisera din fakturahantering via UpLoad

Som Fakturagram Upload kund exporterar du smidigt en fil från ert befintliga affärssystem och vi importerar alla fakturor i filen. Tjänsten är kostnadsfri och erbjuder en helautomatisk fakturadistribution, avprickning av inbetalningar, bokföring samt vid behov en vänligare påminnelse- och kravhantering. Vi sköter allt från faktura till betalning – Snabbt & enkelt.


Kontakta oss för att komma igång med Fakturagram idag!

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter och andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. Har du frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:

Ronny Backman, på 073 533 2731 eller maila till kundtjanst@fakturagram.se.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.