Inkassogram Fakturagram

En komplett betallösning via faktura

Fakturagram är ett nytt sätt att hantera fakturering, avprickning och schysst kravhantering i ditt affärsystem, butik eller som whitelabel.

Bli kund
Tjänsten som sparar tid för både dig och dina kunder!

Fakturagram är en komplett fakturatjänst utan startavgifter eller andra fasta kostnader. Gör som 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. 

Så här kan du använda Fakturagram

Många företagare lägger alldeles för mycket tid på att bevaka fakturor och påminna kunderna om att betala. För att förenkla sin vardag väljer många att lägga ut fakturering, fakturaköp och inkasso på finansbolag. De sparar tid för sig själv men tänker sällan på att deras kunder möts av flera olika varumärken som alla ska vara delaktiga i affärstransaktionen. Med hjälp av Fakturagram kan du hantera både fakturering, inkasso och factoring – direkt i ditt affärssystem, butik och e-handel eller som whitelabel!

Schyssta fördelar med Fakturagram

Fakturagram är en gratistjänst helt utan startavgifter eller andra fasta kostnader. Gör som över 3 000 andra företag, spara tid för både dig och dina kunder genom att ansluta dig till Fakturagram idag. 

Kontakta oss för att komma igång med Fakturagram idag!

Har du frågor om Fakturagram är du välkommen att kontakta ansvarig hos oss:
Ronny Backman, på 073 533 27 31.

Fyll i dina företagsuppgifter nedan för att komma igång.

Skapa Fakturagramkonto

Vänligen starta din BankID-app och legitimera dig.

Maxtid: 30 sek.

Processar Inkassogrammen.

0 av 0 klara.

Fakturagrams allmänna villkor

Jag är införstådd med att:

Fakturagrams tjänst är kostnadsfri vad avser utskick av faktura inom Sverige, betalningspåminnelse, Inkassokrav samt Final Notice.

För postal faktura inom Europa tillkommer porto på 11 kr/st. Utanför Europa: 15kr/faktura.

Vid kreditering tillkommer en avgift på 20 kr/kreditfaktura.

Vid utebliven betalning efter Final Notice kommer ärendet tas vidare till kronofogden.

Vid betalning som gjorts till mig istället för till Fakturagrams klientmedelskonto, ska jag omgående registrera betalningen på Mina sidor.

Jag intygar att de registeruppgifter och annan information jag lämnat till Fakturagram i samband med registrering som kund är korrekta.

Inkassogram:s Allmänna villkor och Etiska Regler och Policys.

Gratis fakturering med Fakturagram

Fakturagram fungerar som en fakturamotor i ditt affärssystem, butik eller e-handelssystem. Fakturan skapas i ert system och vi hanterar sedan distribution, avprickning, bokföring och eventuell kravhantering - helt gratis. Fakturagram och Inkassogram hjälper idag över 3 000 kunder med sin fakturering och kravhantering och över 96 % av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner.